In mijn winkelwagentje
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verzendkosten: Gratis
Totaal: €0,00
17 Jul 2019

Diamtelecom.com is vernieuwd!

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website!

Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn flink verbeterd. Wij hebben ons best gedaan om de website duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Onze klanten verdienen de best mogelijke shopervaring en dat kunnen wij jullie nu nog beter bieden. Wij vertellen u graag over alle vernieuwingen.

Layout en presentatie van onze producten

Allereerst is de gehele layout van Diamtelecom vernieuwd. De website is overzichtelijker, voorzien van herkenbare icons en het bevat meer beeldmateriaal zodat het geheel een frisse look heeft.

Wij vinden het belangrijk, dat onze klanten snel en gemakkelijk producten kunnen vinden. Door de verbeterde navigatie is dit mogelijk gemaakt. Zo hebben wij de vindbaarheid van onze producten eenvoudiger gemaakt, zodat u bijvoorbeeld een telefoonhoesje kunt zoeken op basis van het merk en het toesteltype. Zoekt u bijvoorbeeld een telefoonhoesje voor de Samsung S10 Plus? Dit kan op twee manieren, namelijk via het snelmenu: door te blijven staan met uw muis op Telefoonhoesjes & Cases -> Samsung -> en vervolgens klikt u op Samsung S10 Plus, of via de langere route door te klikken op: Telefoonhoesjes & Cases -> klik op Samsung -> en vervolgens klikt u op de afbeelding Samsung S10 Plus. Op de screenshots hieronder ziet u een visueel beeld hiervan.

Naast telefoonhoesjes voor de Samsung, hebben wij ook hoesjes voor Apple iPhone, Huawei, LG, Sony, OnePlus en meer!

of 

 

Daarnaast is de presentatie van de producten geheel vernieuwd waardoor u kunt filteren op onder andere kleur, prijs en merk. Ook ziet u de meest populaire producten van het desbetreffende toestel, wat andere klanten kopen en wat u recent heeft bekeken.

 

Vernieuwde categorieën

Ook de categorieën Batterijen & Accu’s en Screenprotectors zijn volledig vernieuwd. Wij hebben deze speciaal voor u op merk gesorteerd zodat u snel en gemakkelijk kunt zoeken naar de batterij of screenprotector die u nodig heeft voor uw toestel. Binnen de categorie Screenprotectors hebben wij verschillende screenprotectors vanaf €8,99 voor u beschikbaar. Wij hebben onder andere standaard geharde glazen screenprotectors, maar ook full screen screenprotectors en speciale privacy screenprotectors zodat niemand meer op uw scherm kan meekijken. Ook hebben wij screenprotectors van verschillende merken zoals Xssive en Diva. Een mooi voorbeeld hiervan is de Diva 3D Curved screenprotector voor de Samsung Galaxy S8. Deze past door de 3D Curve perfect op het scherm van een S8. Hierdoor is de screenprotector vrijwel onzichtbaar en zal er niets veranderen aan de gevoeligheid van de touchscreen.
Heeft u een nieuw toestel van het jaar 2019? Wij hebben screenprotectors voor de nieuwste toestellen van onder andere de Samsung Galaxy A20, A20e, A70 of A50. Maar ook voor de Huawei P Smart Plus (2019), P30, of P30 Lite. De nieuwste Apple toestellen mogen uiteraard ook niet achterblijven. Het scherm van uw Apple iPhone X, XR, XS of XS Max blijft perfect intact met onze glazen screenprotectors.

Binnen de vernieuwde categorie Batterijen & Accu’s hebben wij verschillende batterijen voor u beschikbaar. Ervaart u problemen met uw batterij, zoals: de batterij levert geen startstroom, de batterij raakt snel leeg, de batterij laadt niet op of de batterij lekt zuur, dan kan een nieuwe batterij de oplossing zijn! Blaas uw smartphone nieuw leven in, door de oude batterij te vervangen voor een nieuwe originele batterij. Wij hebben originele batterijen voor onder andere de Samsung Galaxy, Apple iPhone, Huawei, Nokia en meer!

Tips of ideeën?

Wij willen u de best mogelijke shopervaring bieden. Naast onze service, staat gebruiksvriendelijk bij Diamtelecom hoog in het vandaal. Met onze vernieuwde website weten wij zeker dat dit gaat lukken. Heeft u tips of ideeën voor onze website? Laat het ons dan telefonisch of per e-mail weten. Wij staan open voor feedback van onze klanten zodat wij Diamtelecom.com nog beter kunnen maken op het gebied van klanttevredenheid, prijs, kwaliteit en service.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter