Batterijen & Accu's

Bij Diamtelecom kunt u terecht voor allerlei telefoon accessoires en toebehoren. Bij ons is het zelfs mogelijk om een telefoon batterij te bestellen. Wij bieden telefoonbatterijen voor allerlei verschillende merken. Werkt de batterij van uw telefoon dus niet meer optimaal of ervaart u dat uw telefoon batterij snel leeg gaat? Wees dan niet getreurd want bij ons kunt u gemakkelijk en snel een nieuwe, originele accu voor uw telefoon bestellen. 

Lees meer...

Batterijen & Accu's

 

Accu voor telefoon

Als een telefoon al een aantal jaar is meegegaan kan het zijn dat de accu op den duur niet meer optimaal werkt en minder lang mee gaat als voorheen. Veel voorkomende problemen met batterijen zijn: de batterij raakt snel leeg, de batterij laadt niet op, de batterij levert geen startstroom of de batterij lekt zuur. Dit gebeurt regelmatig bij toestellen die al wat ouder zijn en daarom bieden wij originele telefoon accu's aan voor elk telefoon merk. Doordat onze accu's allemaal origineel zijn, kan het geen kwaad om zelf de batterij van uw telefoon te vervangen. Doe dit uiteraard wel voorzichtig en ga zorgvuldig te werk met de benodigde gereedschap. 

 

Demontage gereedsschapset

Als u zelf de batterij van uw telefoon wilt vervangen heeft u hier natuurlijk wel de goede gereedschap bij nodig. Daarom bieden wij bij Diamtelecom verschillende demontage gereedsschapssets aan. Zo hebben wij de 9 in 1 Demontage Gereedschapsset voor Mobiele Telefoons, met deze set kunt u uw mobiele telefoon open maken om bijvoorbeeld uw batterij te vervangen, maar ook om uw display te vervangen of dergelijke andere reparaties uit te voeren. Door de stevige maar ook lichte materiaalkeuze is deze gereedschapsset duurzaam en handig in gebruik. Daarnaast hebben wij ook de Baku Professionele iPhone Openings gereedschapsset BK-7289, dit is de ideale gereedschapsset voor alle iPhones. Bent u benieuwd naar wat er allemaal in deze pakketten zitten? Bekijk dan de producten voor de inhoud en alle specificaties. 

 

Tablet batterijen& accu's

Naast onze accu's voor telefoons bieden wij ook nog accu's aan voor tablets. De batterijen voor tablets die u bij Diamtelecom kunt verkrijgen zijn voor tablets van de merken Samsung en Huawei. Ook de accu's voor tablets die wij aanbieden zijn uiteraard allemaal origineel. Bent u benieuwd naar welke batterijen we allemaal aanbieden? Bekijk dan de pagina voor tablet batterijen& accu's.

 

 

DIAMTELECOM: GOEDE PRIJS, OPTIMALE SERVICE

Bij Diamtelecom.com doen wij er alles aan om u blij te maken met een nieuwe accu voor uw telefoon, of een ander product. Zo betaalt u geen verzendkosten en komen er ook geen andere extra kosten bij. Dit geldt niet voor onze Europese klanten zij betalen wel €1,99 verzendkosten, het kan ook zo zijn dat u zelf bewust kiest voor een andere verzendoptie. Natuurlijk kunt u dan voor een extra optie ook extra service verwachten. Wanneer u bij ons voor 23:59 een bestelling plaatst, dan kunt u meestal de volgende dag nog genieten van uw nieuwe iPhone case. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over betaalmethodes en de Betrouwbaarheid van onze Betaalmethodes. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over verzendmethodes, verzendkosten en bezorgdagen. Heeft u verder nog vragen over onze telefoonbatterijen of andere producten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur. Wij helpen u graag met het uitzoeken van telefoonaccessoires of bij het vinden van een geschikte telefoon batterij.