Tablet Accessoires

Bij Diamtelecom bent u aan het juiste adres voor tablet accessoires voor uw iPad of Samsung tablet. Wij bieden onder andere opladers, tablet cases, screenprotectors en andere onderdelen voor tablets. Bekijk nu ons aanbod!

Lees meer...

Sorteer op:
Sorteer op:

Tablet Accessoires

 

Samsung tablet accessoires

Samsung is een veel gebruikt merk voor tablets, daarom bieden wij naast onze Samsung tablet hoesjes nog vele andere accessoires aan. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor oplaadkabels en screenprotectors. Mocht u al in het bezit zijn van een goede tablet case, maar wilt u uw tablet nog extra beschermen? Dan is een screenprotector de ideale oplossing, onze screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas en zorgen ervoor dat uw tablet bestand is tegen val en stoot schade zoals krasjes. 

 

iPad accessoires

Naast onze Samsung accessoires hebben wij ook een divers assortiment aan Apple iPad accessoires. Ook dit is namelijk een veelgebruikt tablet merk. Een oplader is een belangrijk accessoire bij uw tablet, daarom bieden wij ook originele Apple opladers en oplaadkabels aan. Het komt wel eens voor dat u op uw iPad aan het werk bent en de batterij bijna leeg is en u te ver van een stopcontact af zit. Diamtelecom biedt opladers aan met een kabel lengte tot 2 meter. De Apple 12W USB Originele Power Adapter Kop oplader met 200cm Lightning kabel is een originele Apple oplader met een lightning kabel van 2 meter lang. Deze compacte lader is ook erg handig om mee te nemen op reis, kantoor of om thuis te gebruiken.

 

Tablet batterijen & accu's

Als uw tablet al langere tijd mee gaat kan het wel eens zijn dat de accu na een aantal jaar niet meer zo optimaal werkt. Veelvoorkomende problemen met de accu zijn: de batterij levert geen startstroom, de batterij raakt snel leeg, de batterij laadt niet op of de batterij lekt zuur. Het is in de meeste gevallen niet nodig om dan meteen een nieuwe tablet aan te schaffen, maar een nieuwe batterij kan ook helpen. Bij Diamtelecom verkopen wij originele tablet batterijen van merken zoals Samsung en Huawei. 

 

Tablet onderdelen

Voor de Samsung Galaxy Note tablets verkopen wij ook stylus pennnen. Met zo een pen bedient u gemakkelijk en nauwkeurig uw tablet zonder vingerafdrukken op het scherm achter te laten. Ook is het mogelijk om met deze pen notities te maken indien nodig. Met de precisie en nauwkeurigheid van de realiteit kunt u tekenen en/ of schrijven. De stylus pen is speciaal ontworpen om deze lang vast te kunnen houden, door de ergonomische vorm van de Samsung Galaxy note stylus pen ligt hij makkelijk in de hand.

Wij verkopen de volgende stylus pennen:
- Samsung Galaxy Note 10.1 Originele Stylus Pen - Wit
- Samsung Galaxy Note 10.1 Originele Stylus Pen - Zwart
- Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 / N8010 / N8020 Originele Stylus Pen - Wit 

 

Tablet batterijen& accu's

Naast onze accu's voor telefoons bieden wij ook nog accu's aan voor tablets. De batterijen voor tablets die u bij Diamtelecom kunt verkrijgen zijn voor tablets van de merken Samsung en Huawei. Ook de accu's voor tablets die wij aanbieden zijn uiteraard allemaal origineel. Bent u benieuwd naar welke batterijen we allemaal aanbieden? Bekijk dan de pagina voor tablet batterijen& accu's.

 

DIAMTELECOM: GOEDE PRIJS, OPTIMALE SERVICE

Bij Diamtelecom.com doen wij er alles aan om u blij te maken met een nieuw accessoire voor uw tablet. Zo betaalt u geen verzendkosten en komen er ook geen andere extra kosten bij. Dit geldt niet voor onze Europese klanten zij betalen wel €1,99 verzendkosten, het kan ook zo zijn dat u zelf bewust kiest voor een andere verzendoptie. Natuurlijk kunt u dan voor een extra optie ook extra service verwachten. Wanneer u bij ons voor 23:59 een bestelling plaatst, dan kunt u meestal de volgende dag nog genieten van uw nieuwe iPhone case. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over betaalmethodes en de Betrouwbaarheid van onze Betaalmethodes. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over verzendmethodes, verzendkosten en bezorgdagen. Heeft u verder nog vragen over onze telefoonbatterijen of andere producten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur. Wij helpen u graag met het uitzoeken van Samsung tablet accessoires of ipad accessoires.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op: +31108001717