0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Betrouwbaarheid

Veilig kunnen winkelen en betalen is belangrijk bij het doen van online aankopen. Bij Diamtelecom.com kan iedereen onbezorgd winkelen en afrekenen zonder na te hoeven denken over de betrouwbaarheid of veiligheid van een webwinkel. Om dit te bevestigen, werken we samen met verschillende gerenomeerde partners. Mocht u twijfelen aan onze betrouwbaarheid? Dan kunt altijd even een kijkje nemen op onze onafhankelijke Review pagina in samenwerking met Kiyoh en Thuiswinkel waarborg of op onze facebook pagina: Diamtelecom/Facebook daar vindt u de feedback van vele klanten die u zijn voor gegaan. Daarnaast is Diamtelecom aangesloten bij stichting Thuiswinkel Waarborg. Thuiswinkel.org is de uitgever van het keurmerk. U mag erop rekenen dat webwinkels met het officiële Thuiswinkel Waarborg-keurmerk betrouwbare webshops zijn die eerlijk handelen. Wij moeten voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid, financiële stabiliteit en wij ondergaan jaarlijks een toest waarbij wij opnieuw worden gecertificeerd.

Bekijk hier ons officiële Thuiswinkel Certificaat: Diamtelecom Thuiswinkel Certificaat

Betaalopties, kosten en korte omschrijving Nederland en Belgie:


Betalen met IDEALiDEAL: Gratis - Voor 23:00 uur besteld volgende dag op de post.
Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.


Betalen met Bancontact / Mister CashBancontact / Mister Cash (BE)
: Gratis - Voor 23:00 uur besteld volgende dag op de post.
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.


Betalen met PaypalPayPal: €0,35 per transactie + 3,6% van het aankoopbedrag.
- voor 23:00 uur besteld volgende dag op de post.
PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen verekenen wij een transactiekosten van €0,35 + 3,6% van het aankoopbedrag.

Betalen met BitcoinsBitcoin: Gratis - Voor 23:00 uur besteld volgende dag op de post.
Met Bitcoin kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Bitcoins bewaar je veilig in een digitale portemonnee (wallet) op je computer of een website. Je kunt meerdere portemonnees hebben (zoveel als je wilt). Deze digitale portemonnee zorgt ervoor dat je geld kunt ontvangen en uitgeven. Steeds meer bedrijven accepteren bitcoins als betaalwijze, waar wij als Diamtelecom natuurlijk niet in willen achterblijven!

Betalen met BelfiusBelfius (BE): Gratis - Voor 23:00 uur besteld volgende dag op de post.
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Belfius Direct Net. Met Belfius Direct Net kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Belfius Direct Net, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Belfius Direct Net is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Belfius Direct Net.

Betalen met SOFORT BankingSOFORT Banking (DE): Gratis - Voor 23:00 uur besteld volgende dag op de post.
Sofortüberweisung en Giropay. Deze betaaldienst is speciaal voor onze Duitse klanten. SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met SOFORT geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

Betalen met AfterpayAfterPay – Digitale Factuur (NL) Zou u graag later willen betalen? AfterPay voert voor www.Diamtelecom.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.Diamtelecom.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,- . Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met KBC / CBC BankingKBC / CBC Banking (BE): Gratis - Voor 23:00 uur besteld volgende dag op de post.
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via KBC en CBC Banking. Met KBC en CBC Banking kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder bijkomende kosten uw online aankopen afrekenen. Dit kan uiteraard met de Belgische betaalkaart, de app KBC Mobile en de app CBC Mobile dit is super snel waardoor u direct gebruik kunt maken van KBC en CBC Banking, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. KBC en CBC Banking is geschikt voor alle grote Belgische banken. En natuurlijk brengen wij geen extra kosten in rekening voor betalingen via KBC en CBC Banking.
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »