Betaalmethoden

Betrouwbaarheid

Veilig kunnen winkelen en betalen is belangrijk bij het doen van online aankopen. Bij Diamtelecom.com kan iedereen onbezorgd winkelen en afrekenen zonder na te hoeven denken over de betrouwbaarheid of veiligheid van onze webwinkel. Om dit te bevestigen, werken we samen met verschillende gerenomeerde partners. Mocht u twijfelen aan onze betrouwbaarheid? Dan kunt altijd even een kijkje nemen op onze onafhankelijke Review pagina in samenwerking met Kiyoh en Thuiswinkel waarborg of op onze facebook pagina: Diamtelecom/Facebook daar vindt u de feedback van vele klanten die u zijn voor gegaan. Daarnaast is Diamtelecom aangesloten bij stichting Thuiswinkel Waarborg. Thuiswinkel.org is de uitgever van het keurmerk. U mag erop rekenen dat webwinkels met het officiële Thuiswinkel Waarborg-keurmerk betrouwbare webshops zijn die eerlijk handelen. Wij moeten voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid, financiële stabiliteit en wij ondergaan jaarlijks een toest waarbij wij opnieuw worden gecertificeerd.

Bekijk hier ons officiële Thuiswinkel Certificaat: Diamtelecom Thuiswinkel Certificaat

Betaalopties, kosten en korte omschrijving Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk:

 

Betalen met IDEAL iDEAL: Gratis - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.


Betalen met Bancontact / Mister CashBancontact / Mister Cash (BE)
: Gratis - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Betalen met Paypal PayPal: €0,35 per transactie + 3,6% van het aankoopbedrag. - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen verekenen wij een transactiekosten van €0,35 + 3,6% van het aankoopbedrag.

Betalen met Belfius Belfius (BE): Gratis - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Belfius Direct Net. Met Belfius Direct Net kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Belfius Direct Net, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Belfius Direct Net is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Belfius Direct Net.

Betalen met SOFORT Banking SOFORT Banking (DE): Gratis - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Sofortüberweisung en Giropay. Deze betaaldienst is speciaal voor onze Duitse klanten. SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met SOFORT geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

Betalen met Afterpay AfterPay Digitale Factuur Particulier (NL): €0,99 per transactie - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Zou u graag later willen betalen? AfterPay voert voor Diamtelecom het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via uw e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Diamtelecom betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,- . Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met Afterpay Zakelijk AfterPay Digitale Factuur Zakelijk (NL): €0,99 per transactie - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Heeft u een bedrijf en zou u uw bestelling graag om wat voor reden dan ook later willen betalen? Dat is geen probleem! AfterPay voert voor Diamtelecom het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via uw e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt uw facturen ook inzien en betalen via de AfterPay App. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone, tablet of computer. In de online omgeving van MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw smartphone, tablet of computer beheren. U kunt bij Diamtelecom betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt met AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 500,- . Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met Afterpay Particulieren (BE) AfterPay Digitale Factuur Particulier (BE): €0,99 per transactie - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post! 
Woont u in België en zou u uw bestelling graag om wat voor een reden dan ook later willen betalen? Dat is geen probleem! AfterPay voert voor Diamtelecom het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via uw e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt uw facturen ook inzien en betalen via de AfterPay App. Met de AfterPay App regelt u de betaling veilig en heel eenvoudig op uw smartphone, tablet of computer. In de online omgeving van MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw smartphone, tablet of computer beheren. U kunt bij Diamtelecom betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt met AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250,- . Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Betalen met Afterpay Particulieren (BE) AfterPay Automatische incasso Particulier (NL/BE): €0,99 per transactie - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post! 

Indien je kiest voor de achteraf betaalservice AfterPay in combinatie met automatische incasso machtig je AfterPay uitdrukkelijk tot het automatisch incasseren van de (aflever)kosten op het door jou vermelde (bank)rekeningnummer en heb je bevrijdend betaald zodra de incasso met succes is geschied en de termijn voor stornering is verlopen. Zodra je verzoek om te betalen via AfterPay is geaccepteerd en je via de standaard Europese incasso gaat betalen, sturen wij je een vooraankondiging, waarin wij je incasso-opdracht bevestigen. Deze vooraankondiging krijg je 5 dagen voordat wij zullen incasseren. Door te kiezen voor de betaalservice van AfterPay ga je akkoord met de termijn van 5 dagen.

 

Betalen met Billink Particulieren en Zakelijk Billink Particulier en Zakelijk (NL): €0,99 per transactie - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende
werkdag op de post!
Zou u graag later willen betalen? Billink voert voor Diamtelecom het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u na enkele dagen de factuur via Billink per e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Om deze extra betaalmethode te kunnen gebruiken doet Billink eerst een zogeheten credit check. Hiervoor worden gedurende het bestelproces uw telefoonnummer, geslacht en geboortedatum gevraagd om te controleren of u in aanmerking komt voor deze betaalmethode. Uiteraard hanteert Billink een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statementNadat u de bestelling heeft afgerond, heeft u een termijn van 14 dagen om het openstaande bedrag aan Billink te voldoen. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Billink niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Billink website. 

 

Betalen met KBC / CBC BankingKBC / CBC Banking (BE): Gratis - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via KBC en CBC Banking. Met KBC en CBC Banking kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder bijkomende kosten uw online aankopen afrekenen. Dit kan uiteraard met de Belgische betaalkaart, de app KBC Mobile en de app CBC Mobile dit is super snel waardoor u direct gebruik kunt maken van KBC en CBC Banking, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. KBC en CBC Banking is geschikt voor alle grote Belgische banken. En natuurlijk brengen wij geen extra kosten in rekening voor betalingen via KBC en CBC Banking.

ING Home'Pay ING Home'Pay (BE): Gratis - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Belgische klanten kunnen bij ons nu ook betalen via ING Home'Pay. Met ING Home'Pay, Home'Bank of Business'bank heeft u een online zichtrekening en kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk, zonder een creditcard nodig te hebben en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen bij Diamtelecom. U kunt direct gebruik maken van ING Home'Pay, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. ING België is een van Belgiës grootste banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via ING Home'Pay, Home'Bank of Business'bank.

Giropay - Duitsland Giropay (Duitsland / DE): Gratis - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Klanten afkomstig uit Duitsland kunnen bij ons nu ook betalen via Giropay deze betaalmethode wordt gezien als de iDEAL variant van Duitsland, ongeveer 75% van de Duitse bevolking heeft een Giropay betaalkaart en kan dus betaling verrichten via deze betaaloptie. Met Giropay kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen bij Diamtelecom. U kunt direct gebruik maken van Giropayzonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Giropay.

 Electronic Payment Standard (EPS) - Oostenrijk EPS - Electronic Payment Standard (Oostenrijk / AT): Gratis - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Klanten afkomstig uit Oostenrijk kunnen bij ons nu ook betalen via EPS - Electronic Payment Standard deze betaalmethode wordt gezien als de iDEAL variant van Oostenrijk. Met EPS - Electronic Payment Standard kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen bij Diamtelecom. U kunt direct gebruik maken van EPS - Electronic Payment Standardzonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. EPS - Electronic Payment Standard is ontwikkeld door een aantal Oostenrijkse banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via EPS - Electronic Payment Standard.

 

Betalen met Bankoverschrijving Bankoverschrijving: Gratis - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Wanneer u kiest voor de betaalmethode Bankoverschrijving per bank, dan zal u automatisch per e-mail een bevestiging van bestelling ontvangen. Dit is het bewijs dat u uw bestelling heeft geplaatst. In de mail ziet u bijgevoegd een PDF bestand met uw factuur / Bon als u deze opent dan ziet op het factuur / bon uw Ordernummer beginnend met ORD, factuurnummer en het rekeningnummer van Diamtelecom waar u het totaalbedrag van uw bestelling naar kunt overboeken. Het is van belang dat u het factuurnummer en of uw Ordernummer beginnend met ORD als kenmerk van uw bestelling vermeldt bij het verrichten van de Bankoverschrijving. Houd u voordat u voor deze betaalmethoden kiest rekening met een tot drie werkdagen die uw bank nodig heeft om uw betaling te verwerken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, e-mailen wij u hier een bevestiging van en nemen wij uw bestelling in behandeling. Heeft u drie werkdagen na het voltooien van uw betaling nog geen bevestiging van uw betaling ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze levertijden gaan in vanaf het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen. Indien u de verzending van uw bestelling wilt bespoedigen, dan adviseren wij u om géén gebruik te maken van de betaalmethode per bankoverschrijving.


 Paysafecard (NL, BE, FIN, FRA, IRL, ITA, LVA, MLT, CHE, POL, AUT, PRT, SVK, SVN, ESP, CYP, GBR ): €0,- per transactie + 15% van het aankoopbedrag. - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post!
Vele klanten uit meerdere bovenstaande landen kunnen bij ons betalen via de Paysafecard. Met de Paysafecard kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder bijkomende kosten uw online aankopen afrekenen. De Paysafecard is een prepaidkaart waarmee u geheel anoniem zonder persoonlijke gegevens of bankinformatie online aankopen kunt verrichten. De Paysafecard is zowel online als in een groot aantal winkels verkrijgbaar, met de Paysafecard app zijn online betalingen binnen enkele seconden te voldoen, ook kunt u hiermee direct een overzicht van uw tegoeden en lopende transacties opvragen. Direct na de transactie wordt het tegoed van uw kaart bijgewerkt, als u ervoor kiest om met Paysafecard te betalen verrekenen wij een transactiekosten van 15% van het aankoopbedrag.

VisaMaestroMastercard
Visa, Maestro en
MasterCard: Gratis - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post! Zou u graag achteraf willen betalen met uw Visa, Maestro of MasterCard? Dat is bij ons geen probleem! Klanten afkomstig uit vele verschillende landen kunnen bij ons betalen met hun creditcard zo bieden wij voor de Visa, Maestro en MasterCard een volledig vertrouwde betaalomgeving aan, die veilige is, waar onze klanten gemakkelijk mee overweg kunnen zodat onze klanten zonder bijkomende kosten gewoon op hun gewenste manier online aankopen kunnen afrekenen.

American Express
American Express
: €0,25 per transactie + 2,8% van het aankoopbedrag. - Heeft u voor 23:59 uur besteld? Dan gaat uw bestelling de eerstvolgende werkdag op de post! Zou u graag achteraf willen betalen met uw American Express? Dan is dat bij ons geen probleem! Klanten afkomstig uit vele verschillende landen kunnen bij ons betalen met hun creditcard zo bieden wij voor de American Express een volledig vertrouwde betaalomgeving aan, die veilige is, waar onze klanten gemakkelijk mee overweg kunnen zodat onze klanten gewoon op hun gewenste manier online aankopen kunnen afrekenen.