Apple iPhone 8 Hoesje

De iPhone is erg mooi vormgegeven en dat wilt u natuurlijk goed beschermen. Een iPhone hoesje is hier perfect voor! Bij Diamtelecom hebben wij een groot aanbod aan iPhone hoesjes en cases. Zo hebben wij iPhone XS hoesjes in assortiment, maar ook voor de wat oudere Apple modellen hebben wij hoesjes.

 

Lees meer...

Sorteer op:
Sorteer op:

Apple iPhone 8 Hoesje

 

Optimale bescherming met een iPhone hoesje

Bij elke smartphone zit er glas aan de voorkant voor het touchscreen, maar bij sommige iPhones zit er ook glas aan de achterkant. Denk hierbij aan de iPhone 8. Om te zorgen dat hier geen barst in komt is een iPhone 8 hoesje geen overbodige luxe. Ook als er geen glas aan de achterkant van uw iPhone zit, helpt een telefoonhoesje tegen beschadiging. Met een Apple telefoonhoesje komen er geen krassen op uw mooie smartphone en kunt u er nog lang van genieten. Wanneer u ook het touchscreen van uw iPhone wilt beschermen is een normaal hoesje niet genoeg. Dan kunt u kiezen voor een bookcase, maar u kunt ook gebruik maken van een screenprotector voor iPhone.

 

Verschillende soorten iPhone cases

Binnen het assortiment van iPhone hoesjes, zijn er veel mogelijkheden. Zo zit er altijd wel een hoesje bij die perfect past bij u en uw iPhone. Denk hierbij aan een uniek hoesje gemaakt van echt carbon fiber, een mooi leren hoesje, maar ook hebben wij een groot aanbod aan siliconen hoesjes. Voor werkelijk elk budget is er een passend iPhone hoesje! U kunt gemakkelijk uw voorkeuren filteren op de pagina, zo heeft u meteen een selectie van iPhone hoesjes die aan uw wensen voldoen. Dus gaat u voor een zakelijke, hippe of kleurrijke uitstraling met uw nieuwe telefoonhoesje?

 

Diamtelecom: goede prijs, optimale service

Bij Diamtelecom doen we er alles aan om u blij te maken met uw nieuwe iPhone hoesje, of een ander product. Zo betaald u geen verzendkosten en ook geen andere extra kosten. Wanneer u voor 23:59 een bestelling plaatst, dan kunt u meestal de volgende dag nog genieten van uw nieuwe iPhone case. Naast iPhone hoesjes hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment, zoals: accu’s, telefoononderdelen en tablethoesjes! Voor vragen kunt u bij onze klantenservice terecht van 09:00 tot 19:00 uur. Zij helpen u graag met het uitzoeken van telefoonaccessoires.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op: 010-8001717 / +31108001717