Apple iPhone XS Hoesje

De iPhone XS is een van de nieuwere modellen van de iPhone en daarom wilt u dit toestel natuurlijk zo goed mogelijk beschermen met een iPhone XS hoesje. Bij ons kunt u terecht voor allerlei telefoon accessoires waaronder verschillende soorten iPhone XS hoesjes. Bekijk nu ons aanbod!

Lees meer...

Sorteer op:
Sorteer op:

Apple iPhone XS Hoesje

 

Optimale bescherming voor de iPhone XS

Als u optimale bescherming voor uw iPhone Xs wenst is een iPhone XS hoesje van essentieel belang. Hiermee beschermt u namelijk uw toestel tegen krassen, val en stoot schade. Bij Diamtelecom bieden wij een breed assortiment aan telefoonhoesjes, hierdoor kunt u kiezen uit verschillende soorten, kleuren en designs. Wij bieden bijvoorbeeld telefoonhoesjes met een harde achterkant, maar ook iPhone XS hoesjes met een flexibele achterkant. Naast onze iPhone XS hoesjes voor de achterkant is het ook mogelijk om te kiezen voor een bookcase iPhone XS. Dit is een hoesje dat als een soort boek om de telefoon heen valt. Het handige aan onze bookcases is dat het aan de binnenkant ook nog plek is om uw pasjes in te bewaren. 

 

Bookcase iPhone XS

Binnen het assortiment van Diamtelecom bieden wij allerlei verschillende soorten bookcases. Zo kunt u bij ons kiezen voor een boekcase in een effen kleur zoals de Bookcase Apple iPhone XS in de kleur rosé goud. Maar ook voor een Krokodillen design LederenBookcase het is maar net wat u zelf prefereert. 

ANDERE IPHONE HOESJES

Is een iPhone XS Max hoesje toch niet waar u naar op zoek bent, of heeft u misschien een andere iPhone? Dat is geen probleem, wij bieden namelijk iPhone hoesjes voor de volgende modellen:

iPhone 4/4S
iPhone 5/ 5S
iPhone 5C
iPhone SE
iPhone 6/ 6S en iPhone 6/ 6S plus
iPhone 7 en iPhone 7 plus
iPhone 8 en iPhone 8 plus
iPhone X
- iPhone XS Max 
iPhone XR   

 

OP ZOEK NAAR ANDERE TELEFOONACCESSOIRES?

Diamtelecom biedt een groot assortiment aan telefoonaccessoires. Zo hebben wij naast onze telefoonhoesjes bijvoorbeeld ook batterijen, opladers en oordopjes. Zelfs voor tablets bieden wij accessoires waaronder tablet hoesjes en opladers aan. Bij Diamtelecom bent u aan het juiste adres voor al uw telefoon accessoires! 

 

DIAMTELECOM: GOEDE PRIJS, OPTIMALE SERVICE

Bij Diamtelecom.com doen wij er alles aan om u blij te maken met uw nieuwe iPhone XS case, of een ander product. Zo betaalt u geen verzendkosten en komen er ook geen andere extra kosten bij. Dit geldt niet voor onze Europese klanten zij betalen wel €1,99 verzendkosten, het kan ook zo zijn dat u zelf bewust kiest voor een andere verzendoptie. Natuurlijk kunt u dan voor een extra optie ook extra service verwachten. Wanneer u bij ons voor 23:59 een bestelling plaatst, dan kunt u meestal de volgende dag nog genieten van uw nieuwe iPhone case. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over betaalmethodes en de Betrouwbaarheid van onze Betaalmethodes. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over verzendmethodes, verzendkosten en bezorgdagen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of andere vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur. Wij helpen u graag met het uitzoeken van telefoonaccessoires of bij het vinden van een geschikt iPhone XS hoesje.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op: