Tablethoesjes & Cases

Naast onze telefoonhoesjes kunt u bij ons ook terecht voor het aanschaffen van een tablet hoesje. Onze tablet cases zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Heeft u een Ipad of een tablet van Samsung? Bekijk dan nu ons aanbod!

 

Lees meer...

Tablethoesjes & Cases

 

Ipad case

Bij Diamtelecom kunt u terecht voor het aanschaffen van een goed iPad hoesje dat bij u past. Wilt u het hoesje puur ter bescherming gebruiken? Dan voldoet een simpele effen kleur case waarschijnlijk al aan uw eisen. Maar voor leuke printjes kunt u uiteraard ook bij ons terecht, het is maar net waar uw voorkeur ligt. Als u uw iPad regelmatis voor werk of school gebruikt is een iPad hoes met toetsenbord ideaal. De Bluetooth Smart QWERTY Keyboard hoes voor de Apple iPad 2017/2018 (9.7 inch) is een keyboard hoes voor de iPad 2017/ 2018 9,7 inch. Dit zwartkleurig hoesje van kunstleer beschermt uw iPad tegen alledaagse schade zoals krasjes door stoten of vallen. De hoes bevat een magneetsluiting om de hoes gesloten te houden en een standaard om gemakkelijk video's te bekijken. Maar wat deze hoes zo bijzonder maakt is natuurlijk het magnetisch verplaatsbare bluetooth toetsenbord, hierdoor wordt uw iPad binnen enkele seconden omgetoverd tot een laptop. Bekijk het product voor meer informatie en alle specificaties.

Wij bieden tablet cases voor de volgende Apple modellen aan:
- APPLE IPAD 2017/2018 MODEL
- APPLE IPAD AIR 2
- APPLE IPAD AIR 
- APPLE IPAD 4
- APPLE IPAD 3
- APPLE IPAD 2
- APPLE IPAD MINI 4
- APPLE IPAD MINI 2
- APPLE IPAD MINI 3
- APPLE IPAD MINI
- APPLE IPAD PRO 9.7 INCH

 

Samsung tablet hoesjes

Naast onze Apple hoesjes hebben wij ook nog Samsung tablet hoesjes. Onze tablet cases zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, voor verschillende groottes en modellen van Samsung. Al onze Samsung tablet hoesjes bieden optimale bescherming en zijn voorzien van een magneetsluiting of een elastieken band zodat de hoes goed gesloten blijft. De Samsung Galaxy Tab A 8.0 inch (T350) 360° Rotating Case is een Samsung Galaxy tab A 8.0 case, vervaardigd uit hoogwaardig kunstleder. Deze praktische tablethoes is uitermate geschikt om alledaagse schade te voorkomen. En wat deze tablet case zo uniek maakt is de draai functie, hiermee kan de tablet 360 graden draaien. 

Wij bieden tablethoesjes voor de volgende Samsung modellen aan:
- SAMSUNG GALAXY TAB A 10.1 INCH (2019)
- SAMSUNG GALAXY TAB S5E 10.5 INCH
- SAMSUNG GALAXY TAB A 10.5 INCH (2018)
- SAMSUNG GALAXY TAB A 10.1 INCH (2016)
- SAMSUNG GALAXY TAB A 9.7 INCH
- SAMSUNG GALAXY TAB A 8.0 INCH
- SAMSUNG GALAXY TAB 4 7.0 INCH
- SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 INCH
- SAMSUNG GALAXY TAB 3 LITE 7.0 INCH
- SAMSUNG GALAXY TAB 2 10.1 INCH
- SAMSUNG GALAXY TAB PRO 10.1 INCH 

 

DIAMTELECOM: GOEDE PRIJS, OPTIMALE SERVICE

Bij Diamtelecom.com doen wij er alles aan om u blij te maken met een nieuwe tablet case. Zo betaalt u geen verzendkosten en komen er ook geen andere extra kosten bij. Dit geldt niet voor onze Europese klanten zij betalen wel €1,99 verzendkosten, het kan ook zo zijn dat u zelf bewust kiest voor een andere verzendoptie. Natuurlijk kunt u dan voor een extra optie ook extra service verwachten. Wanneer u bij ons voor 23:59 een bestelling plaatst, dan kunt u meestal de volgende dag nog genieten van uw nieuwe iPhone case. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over betaalmethodes en de Betrouwbaarheid van onze Betaalmethodes. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over verzendmethodes, verzendkosten en bezorgdagen. Heeft u verder nog vragen over onze telefoonbatterijen of andere producten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur. Wij helpen u graag met het uitzoeken van telefoonaccessoires zoals een tablet hoesje dat aan sluit bij uw wensen.