Apple iPhone 7 Hoesje

Bent u op zoek naar een goed iPhone 7 hoesje? Dan bent u bij Diamtelecom aan het juiste adres, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van telefoonaccessoires waaronder de iPhone 7 hoesjes. Bij ons kunt u terecht voor verschillende telefoon cases in allerlei kleuren, designs en soorten.

Lees meer...

Sorteer op:
Sorteer op:

Apple iPhone 7 Hoesje

 

iPhone 7 hoesje Apple

Wij denken graag met u mee! Het is uiterst belangrijk dat uw nieuwe telefoonhoesje voor de iPhone 7 van hoogwaardig kwaliteit materiaal is gemaakt. Wij zorgen er elke dag voor dat onze klanten de beste kwaliteit telefoonhoesjes ontvangen die er in de telecombranche te verkrijgen zijn. Uiteraard doen wij dit met veel passie voor het product. De kwaliteit van uw hoesje zorgt er niet alleen voor dat uw toestel goed beschermd is tegen vuil, kras, val, stoot of mogelijk waterschade, maar uit ervaring in de praktijk is gebleken dat telefoons die voorzien zijn van een goed telefoonhoesjes langer mee gaan dan toestellen zonder hoesjes. Bekijk het aanbod voor al onze iPhone 7 hoesjes en de specificaties ervan. 

 

Bookcase iPhone 7

Naast onze normale hoesjes voor de achterkant van uw telefoon kunt u er ook voor kiezen om een bookcase iPhone 7 te nemen. Deze bieden namelijk bescherming rondom de gehele telefoon. Als u van fleurige telefoonhoesjes houdt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bookcase met een leuke print zoals de bookcase iPhone 7 panterprint. Als u liever een effen kleur heeft kan dat natuurlijk ook!

 

HOESJES VOOR DE ANDERE APPLE MODELLEN

Uiteraard bieden wij naast de iPhone 8 hoesjes ook nog hoesjes voor de andere iPhones. Wij hebben ook telefoonhoesjes voor de: iPhone 4/ 4s, iPhone 5/ 5S, iPhone 5C, iPhone SE, iPhone 6/ 6S en iPhone 6/ 6S plus, iPhone 7 plus, iPhone 8 en iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS eniPhone XS Max, iPhone XR. En naast onze telefoon accessoires verkopen wij ook vele accessoires zoals bijvoorbeeld opladers, accu's en hoesjes voor de iPad. 

 

Andere telefoon accessoires

Diamtelecom biedt een groot assortiment aan telefoonaccessoires aan. Zo hebben wij naast onze telefoon covers voor de iPhone bijvoorbeeld ook batterijen, opladers en oordopjes voor Apple toestellen. Zelfs voor iPads bieden wij accessoires aan waaronder iPad houders, hoesjes en opladers. Bij Diamtelecom bent u aan het juiste adres voor al uw telefoon accessoires! 

 

DIAMTELECOM: GOEDE PRIJS, OPTIMALE SERVICE

Bij Diamtelecom.com doen wij er alles aan om u blij te maken met uw nieuwe iPhone 7 hoesje, of een ander product. Zo betaalt u geen verzendkosten en komen er ook geen andere extra kosten bij. Dit geldt niet voor onze Europese klanten zij betalen wel €1,99 verzendkosten, het kan ook zo zijn dat u zelf bewust kiest voor een andere verzendoptie. Natuurlijk kunt u dan voor een extra optie ook extra service verwachten. Wanneer u bij ons voor 23:59 een bestelling plaatst, dan kunt u meestal de volgende dag nog genieten van uw nieuwe iPhone case. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over betaalmethodes en de Betrouwbaarheid van onze Betaalmethodes. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over verzendmethodes, verzendkosten en bezorgdagen. Heeft u verder nog vragen over onze producten of andere vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur. Wij helpen u graag met het uitzoeken van telefoonaccessoires of bij het vinden van een geschikt iPhone 7 hoesje.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op: