Telefoon Opladers

Diamtelecom is gespecialiseerd in het aanbieden van telefoon accessoires, waaronder telefoon opladers. Is uw telefoon oplader kapot of werkt hij niet meer optimaal? Bekijk dan ons aanbod aan telefoon opladers en vind de geschikte lader voor uw telefoon.

Lees meer...

Sorteer op:
Sorteer op:

Telefoon Opladers

 

Originele Apple lader

Is uw iPhone lader defect, laadt hij traag op of werkt hij niet meer optimaal? Dan bent u bij Diamtelecom aan het juiste adres. Wij bieden namelijk 100% originele Apple laders aan. Onze Apple opladers zijn verkrijgbaar voor bijna alle iPhone toestellen. Is alleen uw kabel defect? Dan is het ook mogelijk om bij ons alleen de lightning kabel te bestellen. Dit is ook het geval met de adapter, deze zijn bij ons ook makkelijk los te bestellen. De Apple Originele iPhone Lightning naar USB-kabel 1 Meter is een kabel van 1 meter lang en is ideaal om uw toestel mee op te laden of om data te synchroniseren. De kabel is geschikt voor alle Apple toestellen met een lightning aansluiting. Zorgen maken over de kwaliteit van deze kabel is niet nodig, wij geven namelijk 6 maanden garantie op deze kabel. 

 

Originele Samsung lader

Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een originele Samsung lader. En het mooie is dat ook voor alle Samsung toestellen de adapter en de kabel los besteld kunnen worden. Bent u misschien op zoek naar een goede auto lader die snel uw telefoon oplaadt terwijl u aan het rijden bent? Bekijk dan de Samsung Originele Adaptive Fast Charging USB 2.0 Autolader Kopdeze originele auto lader is geschikt voor alle toestellen met een type C naar USB aansluiting of een Micro-USB naar USB aansluiting. De Adaptive fast charging laadt uw telefoon gemakkelijk en extra snel op terwijl u in de auto onderweg bent naar uw bestemming. Deze adapter wordt zonder kabel geleverd, maar die kunt u uiteraard ook nog los bij ons aanschaffen. Ook zit er 6 maanden garantie op de adapter, hierdoor hoeft u zich zeker geen zorgen te maken over de kwaliteit van het product. 

 

 

Tablet batterijen& accu's

Naast onze accu's voor telefoons bieden wij ook nog accu's aan voor tablets. De batterijen voor tablets die u bij Diamtelecom kunt verkrijgen zijn voor tablets van de merken Samsung en Huawei. Ook de accu's voor tablets die wij aanbieden zijn uiteraard allemaal origineel. Bent u benieuwd naar welke batterijen we allemaal aanbieden? Bekijk dan de pagina voor tablet batterijen& accu's.

 

DIAMTELECOM: GOEDE PRIJS, OPTIMALE SERVICE

Bij Diamtelecom.com doen wij er alles aan om u blij te maken met een nieuwe telefoonoplader. Zo betaalt u geen verzendkosten en komen er ook geen andere extra kosten bij. Dit geldt niet voor onze Europese klanten zij betalen wel €1,99 verzendkosten, het kan ook zo zijn dat u zelf bewust kiest voor een andere verzendoptie. Natuurlijk kunt u dan voor een extra optie ook extra service verwachten. Wanneer u bij ons voor 23:59 een bestelling plaatst, dan kunt u meestal de volgende dag nog genieten van uw nieuwe iPhone case. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over betaalmethodes en de Betrouwbaarheid van onze Betaalmethodes. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over verzendmethodes, verzendkosten en bezorgdagen. Heeft u verder nog vragen over onze telefoonbatterijen of andere producten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een originele Apple lader, een originele Samsung lader of een van onze andere merken tussen het aanbod van onze telefoon opladers. 

Heeft u vragen? Bel ons gerust op: +31108001717