Over ons

Over ons:


Het team van Diamtelecom heeft al jaren ervaring in de telecombranche en kwam met het idee om echt wat voor de wereld te betekenen. Wij geloven dat wij de huidige norm naar een nieuw en hoger niveau kunnen brengen door de best mogelijke producten 24 uur per dag 7 dagen per week tegen de scherpste prijzen, hoge kwaliteit en een uitmuntende service kunnen aanbieden. 

Wij hechten veel waarde aan onze ' Company Values ': 

1. Onze klanten verdienen de best mogelijke service.

2. Het aanbieden van de best mogelijke producten tegen de scherpste prijzen in Europa.

3. Wij willen altijd blijven innoveren en onze partners inspireren.

4. Transparante, open en eerlijke communicatie met onze klanten en partners.

5. Wij werken volgens het: Under promise, over deliver principe.


Waarom:

Wij willen onze klanten wat meer adem ruimte geven. Iedereen kent dit gevoel wel, om na een lange werkdag compleet uitgeput thuis te komen. Hierbij ontstaan er twee problemen met de gedachten, hoe kunnen wij het leven makkelijker maken? En hoe kunnen wij meer tijd over houden voor onze familie en vrienden? 

Wij geloven dat Accesoires, een groot deel van de oplossingen bied en daar is om alles makkelijker te maken. Neem bijvoorbeeld een headset in de auto, zodat je na werk onderweg naar huis geen gevaar creëert op de weg voor je mede mens en toch jou telefoon gesprek kan voeren vanuit de auto, op de fiets, op de motor of op de scooter met familie, vrienden of zakenrelaties.

Het tweede probleem dat wij zagen is dat alles vrij duur is in deze markt, waardoor de mensen andere prioriteiten gingen stellen. Hierin willen wij het verschil maken!

Hoe?

Door de consument 24 uur per dag, 7 dagen per week het gemak van aankopen doen vanuit huis tegen de scherpste prijs, hoge kwaliteit en een goede service aan te bieden. Door de exclusieve samenwerking met onze leveranciers kan de consument op Diamtelecom.com aanbiedingen vinden in 3 brede productcategorieën: Telefoon Accessoires, Tablets Accessoires en Telefoon onderdelen. Al onze producten zijn direct te bestellen vanuit onze webshop en wordt na uw bestelling binnen 48 uur opgestuurd.

Assortiment:

Alle denkbare telefoon en Tablet hoesjes voor elk type en merk.

Bluetooth Microsoft Keyboards, Telefoonhouders voor in de auto, powerbanks, SD kaarten, autoladers en AUX kabels.

Alle Iphone/Samsung accessoires die je maar kan bedenken: Oordopjes, Headsets, Opladers, Batterijen, Hoesjes, Glazen achterkant, transparante silicone / gel hoesjes, TPU hoesjes, Display's en noem maar op.