Telefoon accessoires

Bent u op zoek naar goede telefoon accessoires? Dan bent u bij Diamtelecom aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in het bieden van telefoonaccessoires. U kunt bij ons terecht voor telefoonhoesjes en screenprotectors tot aan oplaadkabels en oordopjes. Bekijk snel ons aanbod!

Lees meer...

Sorteer op:
Sorteer op:

Telefoon accessoires

 

Telefoon opladers

Het is natuurlijk niet fijn als uw telefoon oplader het begeeft, daarom bieden wij telefoon opladers aan voor allerlei verschillende telefoonmerken voor een goede prijs. Binnen ons assortiment hebben wij onder andere opladers van de merken Apple, Samsung en Huawei. Naast onze standaard telefoon opladers kunt u bij ons ook terecht voor autoladers en vindt u het handig om in de auto 2 apparaten tegelijk op te laden? Dan is een dual charger een prima oplossing. Bepaalde telefoonmerken hebben opladers waarvan de kabel en de adapter los verkocht worden, denk bijvoorbeeld aan de opladers voor iPhones. Bij Diamtelecom is het mogelijk om een Apple oplader zowel compleet als in losse onderdelen (kabel en adapter) aan te schaffen. 

 

Oordopjes, headphones en headsets

Om optimaal van muziek te kunnen genieten via uw telefoon is het belangrijk om oordopjes of een koptelefoon van goede kwaliteit te hebben. Wij hebben oordopjes van de verschillende telefoonmerken waar wij accessoires voor verkopen, maar ook van de bekende merken zoals Beats by Dr. Dre en JBL. Voor als u wilt telefooneren tijdens het rijden, bieden wij ook headsets aan. Telefoongesprekken aannemen gaat makkelijk en snel middels een druk op de knop, zo loopt u niet het risico om een bekeuring te krijgen voor telefooneren tijdens het rijden. 

 

Powerbanks

Tegenwoordig kent iedereen het wel, de powerbank. Dit is een draadloze oplader die u makkelijk overal kan meenemen. Ze zijn onmisbaar bij een dagje weg of als u bijvoorbeeld op vakantie gaat en lang moet reizen. De Leyou powerbank is compact om mee te nemen, heeft een LED indicator en is compatibel met bijna alle mobiele apparaten. Bekijk het aanbod voor de specificaties van alle powerbanks die wij aanbieden. 

 

Andere telefoonaccessoires

Naast onze telefoonopladers, oordopjes en powerbanks bieden wij nog een hoop andere telefoonaccessoires aan. 
Bij Diamtelecom kunt u ook terecht voor de volgende telefoon accessoires:

- Autohouders
- Geheugenkaarten en USB sticks
- Draagbare items

 

DIAMTELECOM: GOEDE PRIJS, OPTIMALE SERVICE

Bij Diamtelecom.com doen wij er alles aan om u blij te maken met nieuwe accessoires voor uw telefoon, of een ander product. Zo betaalt u geen verzendkosten en komen er ook geen andere extra kosten bij. Dit geldt niet voor onze Europese klanten zij betalen wel €1,99 verzendkosten, het kan ook zo zijn dat u zelf bewust kiest voor een andere verzendoptie. Natuurlijk kunt u dan voor een extra optie ook extra service verwachten. Wanneer u bij ons voor 23:59 een bestelling plaatst, dan kunt u meestal de volgende dag nog genieten van uw nieuwe iPhone case. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over betaalmethodes en de Betrouwbaarheid van onze Betaalmethodes. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over verzendmethodes, verzendkosten en bezorgdagen. Heeft u verder nog vragen over onze telefoonbatterijen of andere producten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur. Wij helpen u graag met het uitzoeken van telefoon accessoires zoals passende oordopjes of een goede oplader. 

Heeft u vragen? Bel ons gerust op: