Huawei hoesjes

Als u in het bezit bent van een Huawei smartphone wilt u deze waarschijnlijk zo goed mogelijk beschermen, dit kan met onze Huawei hoesjes. Diamtelecom is gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei telefoonaccessoires van top kwaliteit voor een lage prijs. Bekijk snel ons assortiment voor al onze telefoon accessoires, waaronder Huawei telefoonhoesjes.

 

Lees meer...

Huawei hoesjes

 

Optimale bescherming met een Huawei telefoonhoesje

De Huawei hoesjes van Diamtelecom zijn gemaakt van stevig materiaal en bieden goede bescherming aan uw smartphone. Tegenwoordig is een goed telefoonhoesje noodzakelijk, u bent namelijk een groot gedeelte van de dag op uw telefoon bezig. Dit maakt helaas de kans dat u uw telefoon een keer laat vallen ook groter. Daarom kunt u bij Diamtelecom terecht voor Huawei hoesjes in allerlei kleuren en soorten. 

 

Huawei bookcase

Als u uw telefoon van alle kanten wilt beschermen dan is een Huawei bookcase ideaal. Deze zit namelijk vast aan de achterkant van uw telefoon en wordt om uw telefoon heen geslagen, dit zorgt ervoor dat niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant bedekt wordt. Als u nu uw toestel laat vallen is de kans minimaal tot nihiel dat uw toestel beschadigingen oploopt. Diamtelecom biedt bookcases in verschillende designs. U kunt bij ons kiezen voor een Huawei bookcase in een simpele effenkleur zoals zwart, rood of wit. Maar het is ook mogelijk om voor een leuke print te gaan. Het is mogelijk om voor een dierenprint zoals een panter print hoesje of een flamingo print hoesje te kiezen, maar u kunt ook kiezen voor een leuke print zoals een marmerdesign of een leger camouflage print. Verder bevatten onze bookcases aan de binnenkant vakjes waar u eventueel uw pasjes in kan opbergen. 

 

Huawei hoesjes voor alle toestellen

Diamtelecom biedt telefoonhoesjes voor alle Huawei toestellen, zo bieden wij onder andere:
- Huawei P30 hoesjes
- Huawei P30 Lite hoesjes
- Huwaei P30 Pro hoesjes
- Huawei P20 hoesjes
- Huawei P20 Lite hoesjes
- Huawei P20 Pro hoesjes
- Huawei P10 hoesjes
- Huawei P10 Lite hoesjes
- Huawei P10 Pro hoesjes

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor Huawei hoesjes voor de oudere toestellen. 

 

Huawei screenprotectors

Mocht u toch niet zo een fan zijn van telefoonhoesjes en cases, maar wilt u uw toestel wel zo goed mogelijk beschermen? Dan is een Huawei screenprotector een goed alternatief. De screenprotectors van Diamtelecom zijn gemaakt van gehard glas en bieden optimale bescherming aan het beeldscherm van uw toestel. Uw telefoon is hierdoor meteen bestand tegen krasjes, val en stootschade. 

 

DIAMTELECOM: GOEDE PRIJS, OPTIMALE SERVICE

Bij Diamtelecom.com doen wij er alles aan om u blij te maken met een nieuw Huawei telefoonhoesje. Zo betaalt u geen verzendkosten en komen er ook geen andere extra kosten bij. Dit geldt niet voor onze Europese klanten zij betalen wel €1,99 verzendkosten, het kan ook zo zijn dat u zelf bewust kiest voor een andere verzendoptie. Natuurlijk kunt u dan voor een extra optie ook extra service verwachten. Wanneer u bij ons voor 23:59 een bestelling plaatst, dan kunt u meestal de volgende dag nog genieten van uw nieuwe iPhone case. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over betaalmethodes en de Betrouwbaarheid van onze Betaalmethodes. U kunt hier klikken voor vele antwoorden op vragen over verzendmethodes, verzendkosten en bezorgdagen. Heeft u verder nog vragen over onze telefoonbatterijen of andere producten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur. Wij helpen u graag met het uitzoeken van bijvoorbeeld een mooie Huawei bookcase binnen het assortiment van onze Huawei hoesjes.