Guess

Guess Collection

Wilt u uw smartphone een mooi mogelijk uiterlijk meegeven? Dan is een Guess telefoonhoesje echt iets voor u. Het populaire merk Guess heeft namelijk een geweldige collectie mooie hoesjes voor uw telefoon. Met de prachtige ontwerpen en met de kwaliteit die u van Guess gewend bent, is een Guess telefoonhoesje de ideale accessoire bij uw telefoon.

Een Guess telefoonhoesje zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk voor uw telefoon, maar het biedt tevens de nodige bescherming aan uw toestel. Als u uw smartphone per ongeluk laat vallen, kan dit blijvende gevolgen hebben voor het functioneren van uw toestel. Met een hoesje biedt u de telefoon een goede bescherming tegen valschade. Omdat het hoesje de hardste klappen opvangt, is de kans op permanente schade een stuk kleiner.

Met een telefoonhoesje van Guess beschermt u het toestel hiernaast ook tegen vochtschade. Indien u per ongeluk een glas drinken morst, kunt u rustig blijven ademhalen. Een hoesje zorgt er namelijk voor dat vocht geen kans krijgt om in het kwetsbare systeem in te sijpelen. Ook als u de telefoon mee naar buiten neemt en het plots begint te plenzen, kunt u er met een Guess telefoonhoesje van op aan dat dit geen blijvende gevolgen voor uw toestel met zich mee zal brengen.

Ook de camera van uw telefoon is optimaal beschermd als u er een telefoonhoesje omheen hebt zitten. De lens zal hierdoor minder snel krassen en u voorkomt dat er vuil of vocht in de camera komt. Met een Guess telefoonhoesje kunt u dus altijd en overal scherpe foto’s en video’s blijven maken.

Sorteer op:
Sorteer op:

Heeft u vragen? Bel ons gerust op: