Tempered Glass

Wat is Tempered Glass?

Een tempered glass screenprotector is een screenprotector gemaakt van gehard, chemisch bewerkt glas. Het glas is super helder, heeft een hoge gevoeligheid en een comfortabel touch gevoel. De glazen screenprotector bestaat uit meerdere lagen maar is slechts 0,3 mm dik. Je merkt totaal niet dat het op je scherm zit! Daarnaast loopt de screenprotector aan de zijkanten lichtelijk af waardoor je geen last er van hebt.

Een tempered glass screenprotector is veel beter in staat jouw smartphone en/of tablet te beschermen tegen kras-, stoot- of valschade dan de plastic variant! Met deze screenprotector is het scherm van je smartphone of tablet optimaal beschermt als hij valt of als je het ergens tegenaan stoot.

Tempered glass is 5 keer sterker dan normaal glas en breekt niet in scherven als het kapot gaat.
Als de screenprotector toch breekt door vallen, breekt het gehele glas in 1 keer in ovaal achtige stukjes, in plaats van in losse scherven. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je jezelf open haalt aan het glas zelf. De screenprotector is geproduceerd in een proces van extreme verhitting en snelle afkoeling, hierdoor is het harder dan normaal glas. Door deze andere vorm van productie kan het glas ook tegen hitte, nog minder zorgen!

De tempered glass screenprotectors zijn compleet transparant. Je ziet er nauwelijks iets van omdat het glas precies op je scherm past en er geen bubbels onder komen. Mocht er onder de tempered glass screenprotector toch een luchtbelletje verschijnen, dan kan je deze met een paar vingerbewegingen zo wegdrukken.

Een tempered glass screenprotector is ook bedekt met een oleofobe laag. De oleofobe laag van deze tempered glass screen protector is ontworpen om olie af te stoten en zo te resulteren in een schonere scherm met een uitstekende helderheid. Dit gehard glas is hoog transparant waarvan de kleur nooit verandert, geen vaal wordende screenprotectors meer!

Sorteer op:
Sorteer op:

Heeft u vragen? Bel ons gerust op: